Guzzle大吃大喝,新舖装修好靓,相当出名既三文治店,出名就佢既滑蛋、莞荽野咁,原来仲有啲台式、港式小食,卖相好爆好吸引既😇性价比亦都好高,外卖非常精致🫶🏻香葱芝士咸牛肉滑蛋三文治,流紧既芝士好吸引,好香蛋同芝士味😆一啖咬落去,面包好松软,有牛油香,咸牛肉炒滑蛋无得输超好味💗加埋芝士好浓烈既刺激,正😌黑松露滑蛋三文治,黑松露味浓,佢既滑蛋真系有料,点煮都好食😋开始有啲腻,饮返枝樽仔柠檬红茶,有柠檬碎肉系入面,唔会太甜,refresh完可以再食🪄招牌劲莞荽餐肉滑蛋三文治,当然就系招呼莞荽控架啦,打开望望就知非常足料🤗莞荽炒蛋又另一番风味,仲有餐肉系底,相当丰富😗椒盐炸烧卖,外卖拎住时已闻到好香,外皮好脆👍🏻蒜香台湾肠,依个价钱有两条,炸煎过再切开一旧旧一口size,加埋蒜片,超级好味🫠我既必食小食之选❣️做三文治都做到咁有特色,而真系唔贵,小食又好食,无办法唔帮衬!真系一个胃唔够,要几个位先试得晒佢啲特色😬

椒盐炸烧卖

蒜香台湾肠