叫得春夏秋冬,你都明白老板就系想话你知四季都系火锅时!太中意打边炉既我梗系比赞成更赞成春夏秋冬火锅店不嬲都有质素,今次黎北角店试试,大门唔系对大街,认住个橙色就ok平日晚上唔多人,坐得非常舒服,餐牌净系汤底都几十款,有选择困难症既建议点只冰冰野食超多款但有一个位不得不睇,因为实在扺到痴左线最后叫左番茄薯仔猪骨锅,一打开个盖系全满,啲料多到一个点,就黎落唔到野渌试下佢既猪骨,系仲好有骨胶原,食猪骨都正配以特惠三宝 — 雪花肥牛 x 鲩鱼片 x 自选双拼手打丸,肥牛比想像中好味,都有油脂鲩鱼片就普通,无乜鱼味,手打双丸拣左墨鱼丸同虾丸,味道唔错性价比极高,成碟只系$38一定要食追加炸鱼皮、芋丝同埋西洋菜,份量好多,食极食唔完炸鱼皮唔会有油益味,口感亦够脆西洋菜同芋丝就正正常常啦,都好夹个汤底既,愈食愈觉得个汤底正,浓得黎唔咸,又不断有猪骨食压轴就系午餐肉,识食既无得唔叫啦,份量多比一上枱忍唔住话佢系咪开左一罐放上碟仲系有火腿系入面个只,超好味总括黎讲餐饭系正既,最赞既点系份量好大好够而食材质素唔会相应下降价钱亦超抵,最啱系一班人黎暴食真系春夏秋冬都黎得#服务系家庭式友善#通宵睇波热选#就黎
叫得春夏秋冬,你都明白老板就系想话你知四季都系火锅时!
太中意打边炉既我梗系比赞成更赞成

野食超多款但有一个位不得不睇,因为实在扺到痴左线

试下佢既猪骨,系
仲好有骨胶原,食猪骨都正
鲩鱼片就普通,无乜鱼味,手打双丸拣左墨鱼丸同虾丸,味道唔错
性价比极高,成碟只系$38
一定要食

番茄薯仔猪骨汤

雪花肥牛

脆鲩鱼片

墨鱼丸x虾丸

追加炸鱼皮、芋丝同埋西洋菜,份量好多,食极食唔完
炸鱼皮唔会有油益味,口感亦够脆
仲系有火腿系入面个只,超好味

劲多野食(炸鱼皮)

西洋菜

芋丝x午餐肉

价钱亦超抵,最啱系一班人黎暴食
真系春夏秋冬都黎得

#服务系家庭式友善