台式饮品店系香港开到成行成市,间间都有自己风格,田籽卖既,大概就系一份品味系多人既旺角行返近洗衣街,静了一点,就系依个角落,可以手冲一杯特制饮品,再系最后贴上一粒红色心心先将茶送上,感觉真系良好不能说的秘密,桂花蜜绿茶,本身好怕好甜既野想叫少甜,但依一杯系得一个甜度,入口发觉甜度啱啱好,有蜜味而桂花味都好出配埋口感较轻身既绿茶,感觉好清新、好舒服,配搭得好好拎左茶亦可以挨近特色墙慢慢叹另一杯试左香港好难混,系蜜柠檬乌龙,入口清甜,蜜味香,柠檬味同乌龙茶配搭非常出色唔会盖过左茶味,乌龙茶亦属上等,实在系几好味好舒服有别于其他茶店,唔系只谂赚得多,但用心做好茶、做好自己既特色品味就系饮得特别舒服,而且系好多高质果茶卖紧$3x既时候,佢既性价比极高一定成日黎饮#真系要靠地下个投影先揾到#另外有啲店都有放粒红色野系杯但就唔系心#心就系特别贴心的感觉
先将茶送上,感觉真系良好

配埋口感较轻身既绿茶,感觉好清新、好舒服,配搭得好好
拎左茶亦可以挨近特色墙慢慢叹

不能说的秘密

唔会盖过左茶味,乌龙茶亦属上等,实在系几好味
好舒服

香港好难混