2021-06-26
疫情下外卖变成大家既日常,好食既堂食同好食既外卖又真系好唔同劳苏食就转转个外卖mode做个 ,疫市之中揾下生活快乐点子今次既Oppa Chicken只有出现系Uber Eats,当然亦可以自取啦虽然叫chicken但韩式野食大多数都有,外卖盒都靓而包得唔错,出货速度相当快前菜有沙律同腌萝卜,沙律正常,配千岛酱,但系送既所以都算好啦腌萝卜意外地好味,唔会好酸而好醒胃试左炸鸡先,家乡鸡拼韩式甜炸鸡,个盒吸引既,外面好脆下,外卖炸鸡keep到脆好紧要家乡鸡入口无乜味,肉质唔差但真系偏淡,炸鸡太淡有少少唔够爽韩式甜炸鸡就正常既韩甜酱,比家乡鸡好味,算系好食啲韩式芝士鸡蛋卷,卖相好多酱好吸引入口软滑,啲酱同蛋都好夹好好味既,馅料就唔觉好多,味道都系偏清淡少少嘅,不过都好食,份量亦唔少OPPA卡邦尼年糕,见到已经好想食一开有啲烟肉香,入口烟韧口感不错,正就正在个汁好味浓浓白汁挂系生糕上面几唔错叫CHICKEN但鸡既味道有少少失望,可能其他款既鸡会好食,最后食既时候点左卡邦尼个汁食即刻觉得好正可能可以开发下卡邦尼炸鸡份量绝对够既,都系韩餐小店外卖既一个选择#紫菜便当个卖相简单得好吸引留返堂食试#服务
#紫菜便当个卖相简单得好吸引留返堂食试
#服务态度好个app傻傻哋时有打黎跟一跟单