Muze Mozz,位于太子既一间Bar restaurant,气氛一流,完全唔俗气,野食选择算多,但酒类都好多,店员好专业咁介绍👏🏻👏🏻舒服既环境令人感觉良好🧡想饮杯啤酒,睇到有Samuel Adam’s 76,好少见,表示系”A Revolutionary Union of Lager and Ale”🍻真系😳好特别,有齐lager同Ale既感觉,好fresh又好味,不论系饮开Lager定Ale既,都可以试下😎法式春鸡伴干葱红酒汁,卖相好靓✨鸡肉好嫩好滑,香草好香浓,味道几特别👍🏻配左干葱红酒汁超好味,浓味之选😇底下仲有脆片,脆片仲有烧左既芝士,好正😋泰式炸虾饼,好精致,香脆得黎虾味几浓😙送酒之选Cocktail时间⏰Lonely may cry,Muze既特色Cocktail,Gin base既果味鸡尾酒,夹得好好,好特别既味道,西柚就系freshness既来源😍Earl Grey Martini,卖想几抢😌Earl Grey味Vodka,Earl Grey味比想像中浓,个茶味加左果之后同vodka好夹,After taste好强💥相当特别而好味既cocktail🍸做到酒吧咁专但

Samuel  Adam’s  76

法式春鸡伴干葱红酒汁

法式春鸡

泰式炸虾饼

虾饼

Lonely  May  Cry

Earl  Grey  Martini

做到酒吧咁专但野食又好食,超难得😌又旺又方便但仲唔贵,性价比好高既选择,系区入面好值得推荐既选择🥳

Samuel  Adam’s  76
法式春鸡伴干葱红酒汁