2020-06-20
1920 浏览
周月卖点就系面、汤、配菜都系自家制,充满自己嘅味道,亦表示全无味精店既门面系靓既,精细,坐位有拉面围巾提供,而本餐牌精心设计仲有故事睇周月拉面,浓汤,卖相吸引,一上枱就好香先试汤底,好浓好好味又有鱼香又有豚骨味,面质偏幼身好挂到汤好好味,面本身好弹质感不错叉烧,用既系烧黑豚肉,较厚身,口感几好既,够腍而肥瘦适中,味玉就正正常常咁相当唔错既一碗拉面,有自己既风味另一碗叫左烧黑豚拉面,一黎到以为系周月拉面,因为原来系一模一样,只系黑豚肉份量增多左依碗叫左淡汤,都值得一讲既,淡汤会令面既蛋味出返黎,而同时淡汤开初食会觉得无咁正,鱼、豚骨既味同鲜无咁出,但食到尾饮既汤就味道啱啱好好正而浓汤去到尾饮汤就会好咸,都系夹面好啲食埋个饺子,馅既肉几滑下,味道合格有余有故事既拉面店,又周到又有自己特色,吸引既可能有人会唔中意佢无好多唔同款既拉面既我就觉得佢价钱合理味道又几唔错,值得一试#香葱拉面其实好吸引#其实好钟意啲只做一件事既店
#香葱拉面其实好吸引
#其实好钟意啲只做一件事既店