先讲结论:食物:普通正常,但系差唔多价钱嘅话商场有其他更好选择。服务:侍应其实有礼貌,不过唔知喺度做乜,其中一个重要系生手,揿机都唔熟。厨房:运作好有问题,食完餐饭仲要催先有汤饮,嘢饮唔催都唔畀。我哋夜晚嚟到餐厅嘅时候得四五张枱有人,谂住咁样唔算忙,就快食个饭。我哋2个人坐低,叫咗两个晚餐,一个系黑松露带子意粉,一个系鸡扒蛋包饭。等咗15分钟都未有嘢食,饮品同汤都冇,同个侍应讲乜嘢都未有,之后过多5分钟先有饭同意粉就上枱,食物正常味道。食到一半,同侍应讲先肯拎两碗汤嚟。食完饭同意粉,嘢饮都仲未嚟,就同佢讲帮我转外卖杯我拎走饮。个侍应都觉得唔好意思,然后去到收银机帮我搞,但系搞咗5分钟都仲未揿到个掣,我直接拎埋张单出去同佢讲埋单,跟住就有另一个侍应过嚟,帮我喺张单度加返外卖杯钱,同时有另一个侍应包紧我两杯嘢饮。咁我比完钱拎完两杯嘢饮就走,之后打开袋嘢睇,畀错咗嘢饮,嬲嬲地直接掉晒两杯嘢,嘥埋我啲钱同个外卖杯。
先讲结论:
食物:普通正常,但系差唔多价钱嘅话商场有其他更好选择。

食到一半,同侍应讲先肯拎两碗汤嚟。