2022-08-11 70 浏览
讲真芋丸芋泥难食到pk,仲敢叫自己初芋做招牌野,服装态度仲要劲差,有个gel 头嘅(估计系店长),明明我同其他frd排先过其他人,但系就人地入先,个gel 头老话咩2人台优先㖞,咁如果系咁2个2个咁入,d 4人台咪一直都有人坐紧我咪又一直咁等等等?😅入到去 fing 左劲耐手都无人黎,楼面得返个妹妹仔1个人做晒(劲惨 1个人招乎4 5 台客),个gel 头老净系坐系柜台后面唔知jm9,最后要自己行出去先oreder 到,间野仲要收左你钱先感觉好似佢收左钱之后是但pat d 野比你食。绵绵冰同芋丸锅d 烟睇落系几靓,但其实只不过系加d 干冰同热水,成碗野难食到呕,首先芋丸锅(嗌左杨支甘露):d 芋丸完全无味,好似食紧泥胶,芋泥有阵馊味又酸,其他配料都好难食,红豆、荔枝都系罐头野,成阵化学味,桃胶真系好似食紧胶咁,仙草占左成碗野嘅6成到,感觉好似食紧斋仙草杨支甘露算系还好个个,不过就好甜,食落好腻呢个锅完全唔抵食,成兜野成本都唔知有无30,比咁多钱唔该比返应有嘅质素,唔系攞黎睇d 干冰净d 烟出黎 哗~一下就算绵绵冰(红莓谷):碗野细到pk 仲好意思收98😅,d 士多啤利劲酸,成兜野除左d

首先芋丸锅(嗌左杨支甘露):
杨支甘露算系还好个个,不过就好甜,食落好腻

绵绵冰(红莓谷):
碗野细到pk 仲好意思收98😅,d 士多啤利劲酸,成兜野除左d 冰无样食得

总之呢间垃圾真系执7左佢算啦,食水深,态度差,野食难食,招牌野唔得,我去食鲜X仙唔好?

2022-07-26