(非会员)
2008-04-10 4 浏览
女朋友要求黎, 今次系第二次黎食, 上一次黎都坐得几迫, 今晚就得一台客。我要左个三文鱼天使面, 女友就拣左鸭胸。我地都好钟意餐前既o个件多士, 好香口好脆。天使面: 上次都系食呢个, 冇乜惊喜, 味道稳打稳扎, 男仔黎讲份量唔多够鸭胸: 天使面差唔多食完先黎, 鸭胸煎得几香口不过唔肥腻, 配上薯菜, 我不嬲麻麻地鸭胸都偷左几旧食餐饮: 千祈, 千祈, 千祈唔好饮冻柠茶, 相信系餐厅用花茶一类既茶黎冲, 所以出黎味道古怪, 见到隔离台又系饮左两淡冇饮, 我劝大家饮咖啡或花茶会比较安全总结: 除左杯茶出事之外我都会推介朋友黎, 呢度野食唔讲得好出色, 不过以街坊价钱, o系呢区黎讲都算唔错, 系一间用心经营既小店, 宜家呢类小店一般都开得快接得快, 希望下次经过可以再黎一试。