2019-04-15
约咗一班妈妈同小朋友嚟呢度食饭,估唔到呢度啲装修咁吸睛,打卡一流净系个背景墙都可以影好多相啦👍🏻望住呢个以荔景为主题嘅餐厅,令我谂起当年荔园关闭最后几日,爸爸妈咪带我地去荔园玩嘅情景,𠮶时仲系读小学,原来眨吓眼都已经过咗廿几年.....依家就由我地带自己嘅仔女嚟返呢个「荔园」怀缅过去。首先见到每人个杯都有一个茶包,好香再睇佢哋个点心纸,啲名都好得意,我哋拣咗几款小朋友嘅点心🥧例如乌龟菠萝包(叉烧包)、荔园动物反斗城、包有Guts (流沙奶皇包)、系爱呀(五香芋丝饼),啲名全部都好新颖,点菜时令人有无限幻想另外再买咗个肉丝捞面,估唔到个捞面系咁嘅,令人眼前一亮仲超好食总结:装修同食物卖相好好,而且仲好好食添!小朋友嚟到呢度一定好开心,因为餐厅走廊隔离放咗架船仔,啲小朋友冲晒过去玩,食完饭又可以喺门口影相打卡,满足晒妈咪同小朋友嘅需要,而且最重要系啲食物真系好好食,所以一定会再嚟呢度
净系个背景墙都可以影好多相啦👍🏻
首先见到每人个杯都有一个茶包,好香