2021-11-30
黄色勿当奴,唔只卖麦当当食物🍟,重有其他茶餐厅嘅面饭,完全系fusion 茶餐厅🖖🏻咁就梗系要试下勿当奴套餐!😋巨无罅餐 ($48)🍟🍔打开个盒实物同图片完全一样,个包烘到好脆,完全无扁咗😂啲肉汁唔会流湿晒个包,总之成个包到好靓😂牛肉都好有诚意都系比较厚嘅牛肉,食落仲好有肉汁,🐮牛味好浓,但系如果多啲酱会更加好味,所以我自己吱咗啲茄汁落去食😆薯条系波浪薯条🍟,上枱摆咗成5️⃣分钟先城都仲系热嘅,同埋条条都好脆好好食。乳猪卡邦尼($68)🍝上面有三旧乳猪🐖,下边就系正常嘅卡邦尼意粉。乳猪好香好好食,唔鞋口,耐乳猪皮超级脆😍,可惜只系得3️⃣旧,有啲唔够喉🥲。意粉系正常发挥,好浓嘅蛋味都几好食😆推荐? 🟡🟡🟡🟡🟡性价比高!支持黄店!🎈友利冰室 x 勿当奴地址: 荔枝角长顺街15号D2 place 2期1楼109号舖
巨无罅餐 ($48)🍟🍔
乳猪卡邦尼($68)🍝
推荐? 🟡🟡🟡🟡🟡性价比高!支持黄店!
🎈友利冰室 x 勿当奴