2019-07-12 469 浏览
同屋企人食饭咁啱见到深水埗呢间滚火锅咁多人推荐 决定就喺度试一试佢。小食我哋叫咗石榴话梅同埋 辣汁鱿鱼石榴话梅呢啲嘢都系贪新鲜试一次就算啦辣汁鱿鱼反而有惊喜个辣汁真系食好好食。辣味够 鱿鱼仲系好爽脆至于边炉料我哋就叫咗本地肥牛 白鳝 拼饺 鸭血 黄金猪肉丸 皇帝菜 响铃 竹笙。讲咗啲唔好食嘢先啦 我认为响铃同竹笙真系唔掂响铃唔够脆 喺超市买嘅盒装响铃仲好食, 而竹笙就更加 令人失望 林bet bet一啲都唔爽口 如果系响铃魔人一定会对以上好失望呀不过呢间店舖嘅 本地牛 真系超级新鲜 脂肪分布好平均 用嚟打边炉真系一流 仲有牛味好出白鳝片 好新鲜,唔腥,不过唔爽口。饺子就普普通通 冇咩特别鸭血可能始终都系要配番麻辣汤底先会好食今次我就觉得麻麻地黄金猪肉丸系特别嘅 不过 个蛋黄系甜嘅 我个人就麻麻like la总体黎讲 不过不失啦 可以再嚟嘅不过豆制品就唔会再试啦。

小食我哋叫咗石榴话梅同埋 辣汁鱿鱼

石榴话梅呢啲嘢都系贪新鲜试一次就算啦

讲咗啲唔好食嘢先啦
我认为响铃同竹笙真系唔掂
如果系响铃魔人一定会对以上好失望呀

不过呢间店舖嘅 本地牛 真系超级新鲜

脂肪分布好平均 用嚟打边炉真系一流 仲有牛味好出

白鳝片 好新鲜,唔腥,不过唔爽口。

饺子就普普通通 冇咩特别
鸭血可能始终都系要配番麻辣汤底先会好食今次我就觉得麻麻地

总体黎讲 不过不失啦 可以再嚟嘅不过豆制品就唔会再试啦。