2023-04-24
环境:🌟🌟🌟🌟🌟卖相:💯💯💯💯💯味道:❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻餐厅位于薄扶林道数码港商场2楼,巴士970/ 970X 都可以到达。仲好近我学校添~放学可以直接过去食yeah👅👅👏🏻😎✌🏻交通超级方便,而且好易揾到。餐厅环境好干净卫生,员工服务态度都好亲切,食都食得开心啲。😌😌😋🤤👍🏻呢间餐厅以全环控智能室内水耕种植概念形成,餐厅一边有透明玻璃可以见到室内种植蔬菜嘅房间,客人食到嘅蔬菜都系organic,非常新鲜。餐厅位于二楼戏院旁边,装修简约,空间感好大。烟熏干式热成乳鸽乳鸽外脆内嫩,脆皮挺身,香脆得黎唔会太厚,平时唔钟意食皮既me都破例食脆皮。炭烤佐贺豚肉叉烧叉烧好新鲜好靓,唔算太多肥肉,我几钟意瘦底既叉烧good。炭烤三黄鸡鸡肉烤得非常嫩滑,令人有惊喜,就连鸡胸位置都好滑。再配搭埋餐厅自家制嘅辣椒酱同酸忌廉,系一个完美嘅配搭,非常值得推介!炭烤椰菜花平时食开芝士焗, 第一次试炭烤, 烤完味道好香, 爽口 , 有阵阵炭香味 , 劲特别。
卖相:💯💯💯💯💯
味道:❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
烟熏干式热成乳鸽
炭烤佐贺豚肉叉烧
叉烧好新鲜好靓,唔算太多肥肉,我几钟意瘦底既叉烧good。
炭烤三黄鸡
炭烤椰菜花