2023-10-21
以为主打系食拉面, 原来系一间居酒屋, 串烧好出色。 仲有多款清酒, 烧酎同佐酒小菜, 适合约埋三五知已一齐畅饮。👨🏻🍳食物:分别叫左自家制威士忌梅酒,有好大粒青梅配佐酒小食:烧原条明太子,萤光鱿鱼,盐焗银杏。推介盐焗银杏, 冇苦涩味, 大大碟,好多粒,慢慢剥,佐酒一流。唔想咁热气都有几款沙律可选择, 今次点了无敌家招牌沙律, 特别有切左既新鲜粟米,非常清甜。另外叫左厚炸豆腐,唔系炸浆厚,豆腐嫩滑,薄薄炸浆一D都唔热气,点住个汁个炸浆变咗糊状好得意。真心推介串烧! 所有串烧用心去烧,火喉控制得啱啱好!盐烧白鳝皮脆内软, 唔用汁烧都好入味。免治鸡肉软骨棒,夹住好多鸡软骨再沾蛋汁,一人一串都唔怕腻!烧饭团🍙,外层烧到㶶㶶地,好似饭焦咁, 里面唔系白饭应该用酱汁腌过、 加上明太子成个饭团好好味。焦糖烧菠萝: 外层焦糖唔会盖过菠萝本身既清甜。 🏙环境:全木枱櫈, 带有少少怀旧气氛, 坐得轻松自在。设有楼上雅座, 有私人派对嘅感觉。 🤵🏻服务:好照顾到每枱客人需要, 见到食完的碟就迅速收碟/换碟。 💰价钱:$200-$500/位😋抵食 : ⭐️⭐️⭐️⭐️
真心推介串烧! 所有串烧用心去烧,火喉控制得啱啱好!
盐烧白鳝皮脆内软, 唔用汁烧都好入味。
免治鸡肉软骨棒,夹住好多鸡软骨再沾蛋汁,一人一串都唔怕腻!
焦糖烧菠萝: 外层焦糖唔会盖过菠萝本身既清甜。
💰价钱:$200-$500/位
😋抵食 : ⭐️⭐️⭐️⭐️