今次要介绍既餐厅都比较特别🫣特别嘅系佢其实系一间小food court咁 入面集合左五间韩国品牌嘅餐厅 等大家可以一条龙咁样试晒唔同款式既韩国菜😚有炸鸡 烧肉 韩国养生粥 韩国路边摊同埋中华料理🤤每枱都会有三款韩式小菜 仲可以refill添😋💕铁板热炒海陆空配水果梳打 $258啱晒成大班fd一齐食👭👭完全系满足晒你三个愿望🤤我哋拣咗辣炒小章鱼🐙甜辣炒猪皮🐷同埋春川炒辣鸡🐔 留意返陆空都系二选一架 唔食猪皮既可以拣辣炒猪肠 炒辣鸡都可以改做香辣无骨鸡脚😋 最特别既中间系鱼糕汤黎架😍有好多唔同种类嘅鱼糕同好得意既熊仔样鱼蛋🐻个汤都唔错既 三样野入边比较钟意辣炒小章鱼🤤粒粒都好大粒好爽口 辣到啱啱好🥰猪皮唔系好够胶质 偏淋身🥲而炒辣鸡就正正常常冇咩特别 💕炸鸡四重奏 $158佢其实系Nene炸鸡黎😍估唔到都系一样咁好食😋四只味分别系招牌 韩式甜辣 白郡主同埋蒜香酱油 每只味都会有2件 全部都系无骨架😌好香脆 又唔会炸得太干 食落去都好juicy 锁晒汁咁😚只只味都好好食😋招牌款仲有个类似蜜糖芥末既酱俾你 唔错 仲有腌萝卜俾你解腻添🥰💕 秘制卤猪脚 $198香港好似好少地方可以食到韩国正宗既猪

💕铁板热炒海陆空配水果梳打 $258
铁板热炒海陆空

铁热炒海陆空
💕炸鸡四重奏 $158
炸鸡四重奏

💕 秘制卤猪脚 $198
香港好似好少地方可以食到韩国正宗既猪脚 见到佢呢度有咁紧系试下啦😚首先觉得佢份量都颇大🙊仲有啲生菜同埋蒜头辣椒辣酱𠮶啲俾你包黎食🥰但每一件都好似同个猪皮分离咁🥲亦都觉得唔够Q弹同胶质🥲有少少失望 都系靠啲配料夹埋先觉得还好 好彩都唔算话太贵
秘制卤猪脚
铁板热炒海陆空