2021-05-18
前排去左大埔既稻八食任食火锅放题,好耐无黎过,吾知质素有无变到呢?今次就拣左最贵个套餐食,贪佢有齐甘多款野食食,汤底为牛乳汤底。刺身:虽然主打火锅放题,但依度既刺身一啲刀吾输蚀啊!三文鱼极厚令口感加足分,有啲更系腩位黎添!甜虾大大只,甜甜地又够鲜。帆立贝爽口,螺肉口感弹牙。牛类:牛一共有四款,M6和牛盛合、牛小排、进口牛肉、谷饲牛。每款牛既牛脂分布好平均,焯后牛脂渗出适量既油份,食起黎吾干又够滑,牛味十足啊!美国自然豚肉片:食完牛又可以食下猪,依度既豚肉片味道也不错!口感绝对吾鞋口又吾干,猪肉味几香口。羊肉:羊香味几香口,同样吾会过鞋。有埋羊肉选择,的确包罗万有呢!海鲜盛合:包括海虾、蚝、元贝、青口。海虾爽口,蚝几大只又够蚝香味,而元贝几鲜甜。炸物:又有得玩又有得食既环节,自己炸自己食,吸引左吾少大朋友小朋友添!已经串好左既炸物款式也几岩大众口味,而且好快又有得食!蔬菜:皇帝菜简直系我最爱,味道好香口。最后每一个杯贵价雪糕呢。
蔬菜:皇帝菜简直系我最爱,味道好香口。
最后每一个杯贵价雪糕呢。