2024-11-17
今晚想轻食所以拣食串烧😋但叫叫下又成枱都系😗虽然我冇饮酒,但叫咗很多下酒菜🙂↕️🇯🇵炸池鱼即叫即炸新鲜热辣🔥一碟都好多条鱼仔🐟冇骨又唔腥!👍🏻🌟新品速递🆕烧原粒大带子呢度新菜式,整到好似Fine Dining🍽️香煎过的带子解味十足再放在意大利青瓜、茄子及黄瓜上,还配上青酱,整件事高级了很多😂你们快点去吃新品刚上市!只售半价💲7️⃣8️⃣泡菜肥牛卷做下酒菜一流,泡菜的咸香被脆牛卷上,真等一口接一口吃完🥹盐烧牛舌芯最意想不到是这么小🥹牛舌烧到恰到好处,肉质很嫩冇烧干👍🏻烧鸡髀每次来都必点鸡髀,因为啖啖肉,最钟意鸡皮烧到好脆,肉汁爆汁💦烧大头虾🦐💲7️⃣8️⃣3只每只都大大只,口感弹牙,仲有好多膏!超正阴公猪及西班牙黑毛猪肋串泰式风味就味道浓郁及惹味,以猪肋串肉质很腍,再洒上黑椒调味,肉味很突出👍🏻豚肉金菇/芦笋串蒜蓉烧茄子我最喜欢吃原条烧茄子😍加了蒜蓉及孜然粉来烧,十分惹味🤤厚烧玉子法式焦糖炖蛋最后点了个甜品吃,超级有诚意!真的有用原条云呢拿籽!口感很顺滑!大推荐🌟
🇯🇵炸池鱼
即叫即炸新鲜热辣🔥一碟都好多条鱼仔🐟冇骨又唔腥!👍🏻
🌟新品速递🆕烧原粒大带子
泡菜肥牛卷
做下酒菜一流,泡菜的咸香被脆牛卷上,真等一口接一口吃完🥹
盐烧牛舌芯
最意想不到是这么小🥹牛舌烧到恰到好处,肉质很嫩冇烧干👍🏻
烧鸡髀
烧大头虾🦐💲7️⃣8️⃣3只
每只都大大只,口感弹牙,仲有好多膏!超正
阴公猪及西班牙黑毛猪肋串
豚肉金菇/芦笋串
蒜蓉烧茄子
我最喜欢吃原条烧茄子😍加了蒜蓉及孜然粉来烧,十分惹味🤤
厚烧玉子
法式焦糖炖蛋