2022-11-23
原来AAPE 已经踏入10周年啦,朗豪坊面屋武蔵化身成为AAPE x Menya Pop-up Store😍🥢食物🥢1️⃣AAPE x Menya猿侍ラーメン拉面套餐 $138: 好彩我早D去食,每日限定10碗咋😳可以+$288换购餐具套装或储印花换领。用豚、鸡、鱼介做汤底,怪唔知味道咁浓郁鲜甜!不得不赞伊比利亚猪肉,用慢煮方式烹调肉质好软腍👍🏻配衬埋自家炼制虾油令口感更丰富,红酒渍糖心蛋颜色喺淡粉红色好靓✨套餐配埋「酱油果冻金橘啫喱特饮~曙光」味道酸酸甜甜,整体几特别。炸鸡好香脆,鸡肉系有肉汁唔错👍🏻2️⃣二刀流拉面$85: 有豚角煮及叉烧,肉质松化,猪骨汤底味道好浓厚,面条够弹牙!3️⃣五轮烧饼$58: 入面有广岛蚝及蔬菜,类似系大板烧,馅料多食落口感好丰富✨想赞一赞埋喺门口等位时候店员都好有礼貌,入到去招呼周到,感觉有啲去咗日本咁😆
🥢食物🥢
用豚、鸡、鱼介做汤底,怪唔知味道咁浓郁鲜甜!不得不赞伊比利亚猪肉,用慢煮方式烹调肉质好软腍👍🏻配衬埋自家炼制虾油令口感更丰富,红酒渍糖心蛋颜色喺淡粉红色好靓✨ 套餐配埋「酱油果冻金橘啫喱特饮~曙光」味道酸酸甜甜,整体几特别。 炸鸡好香脆,鸡肉系有肉汁唔错👍🏻