2018-02-24 5088 浏览
因为无特别想食的,所以随机选左呢间mr.steak,之前一前想试铜锣湾个间,但订唔到位,今次行过见无乜人唔洗排就试下。沙律吧自助沙律bar的菜没有添加(沙律是在一小时后才暂停享用)在场职员只是围了在最后面(甜品位置)闲聊,全场只有4枱客人,除了忙著谈天说地,我看不到其他忙到加唔到食物的原因。到海鲜,海鲜几好的,不过不失,虽然无突出的鲜甜味,但食后出系新鲜的。到左我最期待的的牛(只系失望越大)要求5成熟的牛排已经变成7成熟(普通餐厅我没要求,但你们是主打排类的餐厅)。总结: 一定无下次。员工极不友善,餐牌比唔足,问佢拿埋另一个餐牌睇,就立即比面色你睇,系脑海中弹左一个疑惑:我系咪之前欠债无还钱比你?定系你无水洗面? 之后个餐牌当然系大力拍一声掉在枱上,理所当然般。当天因为系胃痛一定要食d野先,其实我好后悔,应该宁愿痛多阵/买个包都要起身走,600几700蚊食到一肚气,食物,店员质素以为食紧茶餐厅。其实我屋企都有人做饮食业,我自己都做过兼职,我平时自问一定唔系麻烦客,都唔会对佢地唔礼貌,因为我知道呢行辛苦的,当然都唔想被加料,但不代表我对你的专重是要换来这种服务。我唔需要你做到.客人永远是

沙律吧

到左我最期待的的牛(只系失望越大)

我唔需要你做到.客人永远是对的.的服务,但起码我唔系黎乞食啰!