2023-03-23 966 浏览
冇话特别上openrice睇九龙城有乜好食,衹系一心谂住带完个女睇医生,再同个朋友坐低食啲野,倾吓计,行左几条街,终于比我哋见到有户外位😮‍💨2个人叫左个烟三文鱼磨菇丹麦酥pizza,香煎羊架,窝夫拼盘,新鲜水果蜂蜜绿茶,cappucion❤❤❤首先讲左个丹麦酥先,超浓嘅芝士味,上枱已经好香,三文鱼加埋磨菇放喺丹麦酥上面咁食,好特别,个味好夹,侧边放左几条草,食吓丹麦酥,又食吓草,会冇咁漏羊架,我哋叫嘅系小吃,吾系叫主菜𠮶只,不过佢都好用心都整,煎到啱啱好,完全食吾到骚味,外有少脆,但嚿肉吾会好靭,仲有啲汁,吾会好干身😋😋😋cappucion冇乜特别,咖啡一杯,但吾系特别香嘅咖啡新鲜水果蜂蜜绿茶,望系好靓,但朋友话太甜,要另外加水先饮到😂窝夫拼盘,食埋个甜品先叫完美嘅一餐🤭🤭🤭总括一句,价钱吾贵,有啲咁嘅质素,我觉得可以再回头,食野期间,啲侍应系咁望吓我哋,睇吓要吾要执枱𠮶啲,坐户外黎讲都算吾错
cappucion冇乜特别,咖啡一杯,但吾系特别香嘅咖啡
窝夫拼盘,食埋个甜品先叫完美嘅一餐🤭🤭🤭

下午茶