2024-12-11
今日去咗北角食冒菜!🍲 天气冻冰冰🥶,食碗热辣辣嘅冒菜暖吓个胃真系一流!🔥**铜钱套餐💰 $48**呢个套餐好抵食!🤩 有齐晒好多款配料,一次过满足晒我嘅愿望!🥳 份量都好多,食到我饱到滞!**滑牛肉 +$3**牛肉好滑好嫩!🤤 完全唔韧,入口即溶!😋 吸晒个汤汁,味道一流!👍**豆腐串 +$0**豆腐串好入味!😋 炸到金黄色,外脆内嫩!🤤 配埋个辣辣嘅汤底,简直系完美组合!💯**土豆粉 $5**土豆粉好烟韧!🥰 吸晒啲汤汁,口感一流!👍 份量都几多,好满足!😋🌶️ **冒喜 (和富)**📍和富道21-53号和富荟商场B51号舖C4舖________#eilidh _lifestyle #foodie #冒喜 #冒喜和富 #北角美食 #北角餐厅 #冒菜 #铜钱套餐 #滑牛肉 #豆腐串 #土豆粉 #小辣 #辣 #好味 #食评 #香港美食 #香港餐厅 #美食推介 #午餐 #晚餐 #热辣辣 #暖胃 #正呀 #劲好食 #delicious #instafood #foodblogger #foodiesofinstagram #hkfoodie #hkfood #相机食先
**铜钱套餐💰 $48**
**滑牛肉 +$3**