2023-12-08
男朋友带咗我嚟呢间我好钟意嘅餐厅,因为系一间宠物友善餐厅,见到有好多狗仔🐶好可爱🥰慢煮法国无激素烤鸡(半只),黑松露忌廉,配薯蓉慢煮烤鸡鸡肉特别嫩滑,半只份量已经好多,一个女仔食够晒饱,好钟意佢哋嘅黑松露酱味道好浓郁配鸡肉都几唔错。寿喜烧牛肉温泉蛋意大利饭男朋友呢个寿喜烧牛肉温泉蛋意大利饭系一款将日本同意大利美食完美融合嘅创新菜色。每一啖都教人惊喜,犹如味蕾嘅节日庆典🎉。首先,意大利饭质感非常软滑,米粒吸满咗浓郁嘅寿喜烧汁,每粒米嘅口感弹牙得嚟唔会太硬,同口口牛肉嘅鲜嫩完美配合。牛肉片经过精心烹调,肉质松软,入口即溶,配上自家特制嘅寿喜烧汁,带出深深嘅鲜香滋味。呢种融合咗肉汁同调味嘅意大利饭,点样岩到你满意?再嚟讲下个温泉蛋。个蛋黄侬样咁讨好,轻轻一刻就流晒出嚟,同寿喜烧牛肉及意大利饭丝丝入扣咁结合埋一齐。金黄色嘅蛋黄汁现出咗个蛋嘅香滑,正正够够咁提升咗成菜嘅滋味,令人食指大动😋。最后,呢道菜同埋𠮶啲充满创意嘅做法一样,展现咗厨师对于材料嘅细心挑选同埋料理功夫嘅尊重。不论系视觉上嘅吸引力,定系味道上嘅多层次感,寿喜烧牛肉温泉蛋意大利饭都到达咗一个令人赞赏嘅水平。无论系想揾一个舒适嘅午餐
慢煮烤鸡鸡肉特别嫩滑,半只份量已经好多,一个女仔食够晒饱,好钟意佢哋嘅黑松露酱味道好浓郁配鸡肉都几唔错。 寿喜烧牛肉温泉蛋意大利饭
男朋友呢个寿喜烧牛肉温泉蛋意大利饭系一款将日本同意大利美食完美融合嘅创新菜色。每一啖都教人惊喜,犹如味蕾嘅节日庆典🎉。首先,意大利饭质感非常软滑,米粒吸满咗浓郁嘅寿喜烧汁,每粒米嘅口感弹牙得嚟唔会太硬,同口口牛肉嘅鲜嫩完美配合。牛肉片经过精心烹调,肉质松软,入口即溶,配上自家特制嘅寿喜烧汁,带出深深嘅鲜香滋味。呢种融合咗肉汁同调味嘅意大利饭,点样岩到你满意?再嚟讲下个温泉蛋。个蛋黄侬样咁讨好,轻轻一刻就流晒出嚟,同寿喜烧牛肉及意大利饭丝丝入扣咁结合埋一齐。金黄色嘅蛋黄汁现出咗个蛋嘅香滑,正正够够咁提升咗成菜嘅滋味,令人食指大动😋。最后,呢道菜同埋𠮶啲充满创意嘅做法一样,展现咗厨师对于材料嘅细心挑选同埋料理功夫嘅尊重。不论系视觉上嘅吸引力,定系味道上嘅多层次感,寿喜烧牛肉温泉蛋意大利饭都到达咗一个令人赞赏嘅水平。无论系想揾一个舒适嘅午餐,定系同朋友分享一个特别嘅晚餐体验,呢个菜绝对系一个非常好嘅选择👍。
Latte有个简简单单嘅拉花都几好睇,而朱古力士多啤梨奶昔未饮已经觉得好邪恶,有满满嘅忌廉加上朱古力同士多啤梨嘅配搭,饮完就有好幸福嘅感觉,出奇地又唔会太甜,唔错!