2023-11-09
未够钟上堂,落一落北角看看有什么cafe chill 一下😝被这间店名pause it吸引 (即停一下的意思)唔错既店名!仲留意到佢地有手冲咖啡班同咖啡拉花班(入面的coffee should be very nice?) 于是入去食少少野了💕店内装潢空间感很大,虽然座位与座位间都密既,但胜在楼底高,所以都坐得舒服💖今次点左egg Benedict ($84),好多好新鲜的沙律菜😝仲叫左西班牙猪软骨意大利饭($98)🇪🇸very yummy this one !! 意大利花既蕃茄好重料,甜甜的汁好开胃,egg Benedict 的沙律菜没下很多沙律酱/醋 (反而口感更清新)🍀推荐大家食一淡饭 食一淡沙律菜😁😁好快就唔小心吃晒(份量方面2人share食完一饭一egg Benedict 仲可食多个甜品!)🥳🥳About drink~ 我地叫左伯爵茶chocolate ($46)同mocha ($42)☺️好特别的拉花图案,有一个好似圣诞老人,有一朵艺术花😊😊(果然系拎过奖既拉花师傅冲,劲呀!)野饮几大杯,值得再试其他💕(可能仲会有other shape of 拉花🥰)我地好好彩⋯因为坐低左后
我地好好彩⋯因为坐低左后见到出面挂紧队了😁希望有机会再试佢地既other coffee lah!🌈🌈