2021-10-19
网上见到佢9am开门,已经预松啲9:30去到,见到未开门,有啲失望,点知转个头就开门啦!所以大家都系唔好咁准时去等开门😅我谂呢间小店都有几多熟客,见到有个外国人客人,好自然咁喺佢舖头攞块布,自己出去outdoor 位抹干净枱櫈坐喺度等早餐😂虽然店主一个人一脚踢,但仍然唔需要等好耐,佢真系好快手食物。。。。。。。。。。。。。Croffle $40- 窝夫系用牛角包嘅粉浆底,新鲜整出嚟,外面好似窝夫咁松脆,但系内里仍然有小小嘅酥软,真系好食👍🏻👍🏻- 蛋加$10,肠加$15,牛油果加$15,蘑菇加$10Bagel $45- 就相对争啲啦!冇乜面包香,亦都偏硬Banana cake with vanilla ice cream香蕉蛋糕 $50- 有惊喜,除咗presentation靓之外,佢嘅香蕉蛋糕微热,加上云呢拿雪糕,而侧边仲有一啲焦糖脆粒,非常好味Hot chocolate热朱古力$45- Ok 啦Black 咖啡$30- 用嘅咖啡豆偏nutty,啱晒我口味😋总括嚟讲,店舖细细,不过有室内亦有室外位,食物好食环境亦舒服,难怪有几多人流,而附近亦唔多呢类型嘅选择,会再去帮衬🥰
虽然店主一个人一脚踢,但仍然唔需要等好耐,佢真系好快手
食物。。。。。。。。。。。。。
Croffle $40
- 蛋加$10,肠加$15,牛油果加$15,蘑菇加$10
Bagel $45
- 就相对争啲啦!冇乜面包香,亦都偏硬
Hot chocolate热朱古力$45
- Ok 啦
Black 咖啡$30
- 用嘅咖啡豆偏nutty,啱晒我口味😋