2024-03-06
呢间cafe好耐之前系铜锣湾希云街食过,当时都觉得质素唔错,今次路经北角就想再试一次。Cafe的装修纯白色,睇落好清新,好钟意墙上面的白色装饰,好打卡able🤣贵族全日早餐 $158一拣就拣最贵的all day😏我要做贵族😆呢个all day食材非常丰富,有虾有青口,仲有香肠同烟三文鱼。青口质地都几结实,味道浓郁,都食到芝士味同蒜蓉味,呢个配搭都几好食。虾有三大只连壳上,不过用刀轻轻挑几下就杂壳,都好方便。虾肉好结实,虾头一d黑都无,好似都几新鲜,食落好有香草味同蒜味,好好食👍🏻烟肉煎得脆脆哋,食落唔会太咸,油脂位好香。炒蛋好有奶味,炒得都好滑。香肠好有香草味,质地偏结实,都唔错。牛角包非常松化,好酥脆,而且牛油味好浓郁。三文鱼就有少少咸。沙律菜份量都多,而且好新鲜,配芝麻酱。蕃茄好甜,粟米粒好有牛油香,但唔知点解好似食极都仲有🤣鲜奶抹茶 +$18抹茶味道浓郁,都饮到奶味,两者都几balance,好啱我口味。无边 (和富道) (北角)北角和富道92号地舖*上述文章只供参考及以当时价格为准
贵族全日早餐 $158
一拣就拣最贵的all day😏我要做贵族😆
鲜奶抹茶 +$18
无边 (和富道) (北角)
北角和富道92号地舖
*上述文章只供参考及以当时价格为准