2022-08-01 184 浏览
🍅<自选番茄汤底/薯粉/豚肉> $72蕃茄汤味底浓郁,内有唔少蕃茄块喺啲汤底入面,相当足料❤️配料都唔少,包括有豆芽、豆腐、木耳、腐皮、芝麻等等,配上豚肉,口感丰富又好味😆推介如果唔食得辣嘅人试下叫蕃茄汤底,值得一试!🐠<自选酸菜汤底/米线/鱼> $72虽然系酸菜汤底,但系其实一啲都唔觉得好辣,系大部分人都接受到嘅辣度🌟呢个汤底味道酸酸咪咪好惹味🤣除咗配料之外,其中一样要赞既系佢啲鱼🔥酸菜鱼肉质滑嫩无骨,啖啖肉🥳配料索晒汤汁,超级入味~相比起豚肉,觉得鱼既质素更加高,推介🥰🐓<凉拌手撕鸡>$68手撕鸡如其名,真系得手撕鸡。原本以为会有啲伴菜,例如青瓜丝、木耳等,不过系冇既🥲味道都系正常,但肉质比较嚡,对呢款食物有些失望💦最后我将啲手撕鸡浸落碗汤度,然之后先食,感觉咁会好啲😂
🍅<自选番茄汤底/薯粉/豚肉> $72
🐠<自选酸菜汤底/米线/鱼> $72