2022-08-12
食店: Insane @ 北角张梁点餐👦🏻👧🏻1)$141《炸鸡配蜜糖芥末酱窝夫套餐》评分(10分满分):8️⃣食评💬:呢份早餐好邪恶,边个话晨早流流唔可以食炸鸡㗎?原来炸鸡配窝夫有几衬架呙🤤炸鸡够脆口但系又唔会好油,唔会有雪藏味,配埋窝夫有浸蛋香味咁样食,都几开心🤣睇落好似好多,但一旧一旧咁样食好快就食晒,跟餐拣左杯冻Chocolate饮,适合我呢啲唔系咁钟意太甜嘢饮嘅人,可疑食得好邪恶得黎又饮番杯朱古力之后即刻中和返👍🏻2)$73《贝果套餐》评分(10分满分):7⃣食评💬:贝果黎讲入口有咬口,exactly系平时啲人钟意食bagel而有嘅𠮶种口感,配埋个cream食😋有阵奶香creamy嘅感觉,跟餐嗌咗杯Cinnamon latte试下,因为实在太眼瞓,虽然我同阿张都唔系太饮咖啡,但呢杯咖啡系容易入口,cafe仲有咖啡豆可以买,可能可以喺cafe入面点杯咖啡,饮完觉得啱口味直接买埋包咖啡豆走(?)见到啲咖啡豆嘅种类都好特别,唔同嘅制豆方法,啱晒咖啡控嘅你☺️
张梁点餐👦🏻👧🏻
1)$141《炸鸡配蜜糖芥末酱窝夫套餐》