餐厅: 雙辣屋
资讯:

(非会员)
2008-02-09 33 浏览
我住响五洲大厦, 系呢间咖哩店的常客。佢地系一个family, 好nice, 食物价钱公道,叫餐尤其好抵, 又汤, 又冻饮, 晚餐仲有甜品。几乎所有dish我都试过, 最好味系, 白咖哩鸡, 同埋马沙拉羊。而晚餐果个甜品, 唔系咁岩中国人口味, 超甜,次次都唔食。因为印度野都系食汁唔系食送, 所以下午个set lunch入面, 只有好少送, 如果好大食的朋友, 可能唔够饱。呢度好多外国人帮趁, 加埋装修好有情调, 适合静静地倾计, 拍拖, 好似去左外国咁。下午好多学生同白领帮趁, 较难揾位, 而下午茶时段, 佢地会收舖休息。
我住响五洲大厦, 系呢间咖哩店的常客。