2014-04-10 620 浏览
元洲街天悦广场地下(油站对面)是日费用:104用膳时间:8:00pm-9:00pm如果你系一个懒睇癈话嘅人,可以依照你注重嘅数字睇文。1.讲食 2.讲钱 3.讲环境 4.讲服务1.我地嗌左个杂菜咖哩同鱼香茄子。个咖哩好辣,好醒胃!送饭一流!(女朋友:平时食开半碗仔饭。。。今日食晒一大碗饭!可惜咖哩冇薯仔:'(得西兰花,西芹,菜仔,罗白,菜芯…好多菜*v*)仲有个鱼香茄子,啲茄子好新鲜,不过我嫌佢啲肉碎太多,可能我食素嘅关系啦。。。(女朋友:所以咪得我食唒啲肉啰,不过又真系多得夸张。同埋我食到佢真系有一粒粒嘅咸鱼,好香~我钟意用呢个送饭!咖哩汁真系太辣)佢有一大碗例汤。几好饮!唔系好多味精。ok接受到!(女朋友:食一啖咖哩,一啖汤,个汤嘅感觉好鲜甜:|)2.用百零蚊食一个晚餐,其实真系好抵!大大碟送,大大碗汤,大大碗饭。(女朋友:不过好搅笑,可能人地见我系女仔,我碗饭少过男朋友个碗。)食到捧住个肚出去!正。呢个价绝对唔系食饭咁简单,仲要系食香港地道嘅人情味。3.其实佢个到好干净,装修简单,地方又大,约一班波友打完波黎食饭吹水真系好ok.(女朋友:虽然我一开始真系唔太想入去,因为compa
元洲街天悦广场地下(油站对面)
是日费用:104
用膳时间:8:00pm-9:00pm
3.其实佢个到好干净,装修简单,地方又大,约一班波友打完波黎食饭吹水真系好ok.(女朋友:虽然我一开始真系唔太想入去,因为compare 隔离个间,门面好旧好似好污糟,不过因为师奶心态,男朋友仔话呢边平啲,所以入左去。不过又系有惊喜:>)
4.一入去坐低,我地就坐低睇有咩食,我女朋友无啦啦好似小朋友咁举手,个呀叔都笑左出黎,仲话谂住唔阻我地。(女朋友:咩㖞~我想知锦江豆腐同八珍豆腐有咩分别嘛!个叔叔都好nice咁答我,原来锦江系辣嘅!)我地发现一路都冇单俾我地,去到埋单个阵仲搅笑,我女朋友问佢啱啱数,个呀姐仲笑笑口话:你话啱咪啱啰。。(女朋友:大家记得唔好呃人!入去食饭真系俾佢地嘅感觉融化左。。。好有屋企人嘅感觉)
杂菜咖哩
鱼香茄子