2018-12-08 1725 浏览
其实都吾系第一次食汇丰既优惠套餐不过见个优惠只系到今年年尾所以我决定要分享比大家今次食既系A 美国顶级斧头扒4-6人套餐食outback又点少得佢其中一样最出名既黑糖面包🥯面包拎上手暖笠笠,食落口好软熟,仲有啖啖甜蜜既黑糖味,再加上入口即溶既软滑牛油🤤最重要系黑糖面包无限添食,真系食面包都已经食饱首先头盘有凯撒沙律,入面有生菜🥬面包碎🥯芝士碎,再配上沙律酱,不过沙律相对上比较普通粟米忌廉汤系原锅上,之后可以自己分,入面既粟米好足料,饮落吾似罐头汤甘味精,饮落吾会太浓或者太稀,不过同平时既忌廉汤比,始终都冇太大惊喜芝士薯条🍟吾系套餐入面,系另外叫,薯条系即叫即炸,食落热辣辣,闻落香喷喷,不过芝士份量比较少因为有happy hour所以叫左2杯野饮,因为上载相片数量有限,所以分享吾到个menu比大家睇,不过酒精同非酒精饮品都只系50-60蚊左右,而且都几大杯嫁沙律相对上比较普通,最令人期待嘅主菜~美国顶级斧头扒牛扒嘅面积大过块面厚度目测有至少两至三厘米牛扒放系烧到好热既铁板上由原本只有5成熟,由职员帮你切开,再仲铁板既余温慢慢整熟各人可以依照自己对牛扒既生熟决定几时食再加上海盐,好特别既辣
其实都吾系第一次食汇丰既优惠套餐
不过见个优惠只系到今年年尾
所以我决定要分享比大家

今次食既系A 美国顶级斧头扒4-6人套餐
黑糖面包

食outback又点少得佢其中一样最出名既黑糖面包🥯
最重要系黑糖面包无限添食,真系食面包都已经食饱
凯撒沙律

粟米忌廉汤

芝士薯条

香蕉菠萝沙冰
沙律相对上比较普通,
美国顶级斧头扒

最令人期待嘅主菜~美国顶级斧头扒
牛扒嘅面积大过块面
厚度目测有至少两至三厘米
牛扒放系烧到好热既铁板上
由原本只有5成熟,
由职员帮你切开,再仲铁板既余温慢慢整熟
各人可以依照自己对牛扒既生熟决定几时食
再加上海盐,好特别既辣椒🌶️同香草🌿
🤤🤤🤤🤤🤤好食到讲吾到野
芝士白汁烧虾宽面

反而白汁烧虾宽面就有啲令人失望
虾🦐食落去吾似烧出黎
而且食落既感觉好似雪藏虾
个汁又太过稠,搞到成个面都干身
烧肉酱味猪肋骨

吾需要落手食影响仪态
是日甜品

最后到全晚我觉得最好食既甜品🍮
云呢拿雪糕配朱古力布朗尼蛋糕🍰
蛋糕新鲜出炉,除咗有浓郁嘅朱古力味
入面仲有香烤脆口既合桃粒粒
配上冰冻既云呢拿雪糕