2014-09-01 2748 浏览
平时比软少去呢间餐厅食lunch, 因为唔算平.嚟过食好几次, 冇影相, 所以冇写食评. (因为都系同老细嚟食...... 费事影)Chicken Lasagna - 白汁同芝士味好香, 千层面加一层白汁加一层鸡胸, 味道好正~ (成日都有唔同款既Lasagna, 都整得好好味)Speck Risotto - 忌廉同芝士既香浓, 加上speck ham既微微咸香, 意大利饭煮得岩岩好, 唔会太淋~good.Mozzarella, cooked ham & mushroom pizza - pizza唔算系招牌菜, 不过lunch menu一定有, 薄既pizza底加上大量既pizza料~正, 份量颇大.一般我会拣汤, 我都试过沙律, 我觉得汤好味D~ (餐沙律较少及普通)加左个雪糕~20个大洋....... no good....
2098 浏览
Chicken Lasagna, Speck Risotto
洋葱忌廉汤(餐汤)
平时比软少去呢间餐厅食lunch, 因为唔算平.

题外话/补充资料: 餐厅环境舒适, 不过好细间, lunch时间最好订位~ lunch选择日日唔同, 不过离不开~ 意粉, 千层面, 意大利饭及Pizza.
2014-08-29
洋葱忌廉汤(餐汤)
  • Chicken Lasagna Speck Risotto