2021-01-01 621 浏览
< 🐟十三少 > 📍大角咀成日想喺香港食正宗嘅酸菜鱼 不过唔系度度都好食 今日试咗呢间 午市抵食之余都几好食😋🐟酸菜鱼 $66呢间价钱黎讲好抵食 超级大碗😆😆 可以拣辣定唔辣 嗜辣嘅我地就拣咗辣🌶 唔好睇佢入面得四五条辣椒好似唔辣 其实佢嘅辣度都好够👍🏻送饭一流😆 鱼片有十几块 每块都冇骨啖啖肉🤤🤤 而且好嫩滑 好味😋😋 酸同辣平衡得几好 越食越过瘾😝 跟餐仲包饮品 叫咗热菊蜜😛🌶川式口水鸡🐔 $56除咗酸菜鱼我都好钟意食口水鸡🤣 呢个份量都好多😆😆 麻香味重 辣度方面酸菜鱼会辣啲 呢个重椒麻味🌶 各有各好食 鸡肉嫩滑 几入味 点埋啲汁食好送饭😛 底下仲有青瓜 辣辣地几惹味👍🏻👍🏻 另外加咗$12 饮桂花乌龙冷泡茶 个樽好靓 有淡淡嘅桂花乌龙味 唔错😋
< 🐟十三少 > 📍大角咀
🐟酸菜鱼 $66