2018-06-17 1299 浏览
从来无打过食评都忍唔住😡今晚一行六日订咗枱,打算提早庆祝父亲节,订咗7:30,但因为无黎过呢间餐厅,喺附近兜咗啲路、7:34先去到餐厅。一到步就同职员讲订咗座,然后职员一面愕然,之后不停打电话,心谂大获喇⋯⋯⋯.然后佢去咗其中一张近门口嘅六人枱度问人地几号电话,原来佢地系求其指咗我地个电话就可以入座😡但职员就自圆其说扮晒野话,过咗订座时间五分钟,以为我地唔会到,所以就将张枱比咗Walk-in客🙄但当我地表示系7:34已经到咗,佢就无声出,因为佢系乱咁比个Walk-in客指我电话入座架嘛🤷🏻‍♀️.解决方法:佢叫我地搭的士去宝琳分店食、可以喺宝琳分店凭单claim返去程钱,然后我问咁回程呢?佢话要搭返车去将军澳分店比单先有得claim~大佬,即系你犯错,我一行六人要麻柠烦地移师去宝琳,我食完饭要专登行返去你间老柠咁远嘅铺头交单claim回程钱先返屋企?(间铺系商场嘅最笃笃位、步行再20分钟来回)😑😑😑😑😑.呢个时候见到佢有两张大枱空咗,即刻同佢问佢啦⋯⋯佢话㖞⋯⋯𠮶两张枱系8:00嘅客架㖞⋯⋯真系滴咗九万滴汗😓😓7:30嘅客未入座,你够胆死同我讲系比8:00嘅客😡.然后我地就嬲得济走咗,五
从来无打过食评都忍唔住😡

然后我地就嬲得济走咗,五分钟后呢位职员小姐就打黎话8:00嘅客唔黎,可以比位我地⋯⋯我实在好惊食到肚痛呀,你食埋我𠮶份啦💩💩💩
以后都唔会食呢间垃圾!
PS: 我地之前食过宝琳分店好柠难食!今次如果唔系有屋企人同朋友黎食过话OK,真系唔会咁勇敢再黎!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2018-06-13
庆祝纪念