2018-07-07
十二同味 好自然会谂起谢霆锋 chok到爆既煮食技巧 干净到爆既厨房setting 好似好好食既野食 不过好彩既系 呢间嘢都唔差 有chok到爆既waiter 真系好chok好cool 有啲太型 有装修到好似好有feel既setting 栋门都霸气过人 当然唔少得好好食既嘢食 最近我同好朋友为左重庆之旅训练食辣既能力 呢度做training 真系好perfect 望一望个餐牌 劲似深圳啲探鱼乜鱼乜鱼餐牌 阵味道即刻出晒黎 唔驶返深圳都可以食到 饶梦既味道 即刻嗌左个凉菜食食 为左令身体健康 拥有足够既铁质 我地选择左嗌女人最需要既木耳黎食 木耳足够清爽 汁方面够酸够辣 作为前菜黎讲又唔会太过分 啱啱好够开你个胃 十分好 之后就要嗌定嘢饮准备食鱼 我地嗌左豆浆同酸梅汤 酸梅汤其实好解辣 好唔错 但系我唔清楚酸梅汤做法 唔知点解 觉得呢个酸梅汤 浓郁得黎有点似食紧糖 唔知你明唔明白 相较之下 豆浆就好似比较好啦 不过prepackaged 唔开心啰~食埋个葱油拌面垫垫肚先 超级喜欢 超级推介 葱系我好喜欢既味道 然后成个面既味道都做得好好 十分满意 不过个人钟意食硬 如果面质可以硬点点就好
食埋个葱油拌面垫垫肚先 超级喜欢 超级推介 葱系我好喜欢既味道 然后成个面既味道都做得好好 十分满意 不过个人钟意食硬 如果面质可以硬点点就好啦
最后就系鱼啦!唔会失望 十分好 入面仲舖左我好钟意食既透明烟烟韧 唔知咩黎其实 但系好好食 好喜欢好高兴
想食辣鱼但系又唔想山长水远返大陆既你 可以过黎try try噢