发觉系大家食~如果分开叫~好似叫车仔面咁~好唔抵~因为叫碗面加2个好味d既”食送” 都已经 $16 + $9 + $9 = $34叫十三会都只系要$33~而十八会都系$41~就同阿妈一人一碗XD~ 就咁睇个样~十三会同十八会无咩分别~而事实上十八会多左5个”食送”~其中肥五花肉超多~而碗都系削摇面~唔好期待有刀削面既口感~不过都好过普少通既油面、幼面、粗面~不过因为佢地削摇面好长好似一条过~本身又粗过出面D粗面~一咬断~跌落去D汤度~就即刻水花四溅~所以千祈唔好著白色衫去食面~至于D”食送”~由于都系就咁滚熟~都无咩特别好吃~妈妈好唔满意个鱼腐好样衰~食落去同鱼蛋差唔多~十八会多左既黑椒牛丸~只系俾半粒我有好多猪润,五花肉,鸡肉,火腿~奇特既系有火腿~总系觉得唔系好MATCH~汤底方面,好肯定有味精~因为食完我好口渴~饮极水都唔掂~我无叫到D 麻辣酸辣个D面底D~因有辣椒油提供~而D辣椒油仲香~仲可以因应自己需要落几多~另外,为左营养均衡,而叫左9蚊油菜~真系好贵~落左D好稀既腩汁但食唔出啰~只系见到菜上面有细细旧腩肉~证明左腩汁既存在~讲真唔系好好食~不过可能价格还可以先咁多人黎食~
发觉系大家食~如果分开叫~好似叫车仔面咁~好唔抵~
十三会($33) 同 十八会($41)

所以千祈唔好著白色衫去食面~

至于D”食送”~由于都系就咁滚熟~都无咩特别好吃~

妈妈好唔满意个鱼腐好样衰~食落去同鱼蛋差唔多~

十八会多左既黑椒牛丸~只系俾半粒我

有好多猪润,五花肉,鸡肉,火腿~

奇特既系有火腿~总系觉得唔系好MATCH~

汤底方面,好肯定有味精~因为食完我好口渴~饮极水都唔掂~

另外,为左营养均衡,而叫左9蚊油菜~
真系好贵~落左D好稀既腩汁
但食唔出啰~

只系见到菜上面有细细旧腩肉~证明左腩汁既存在~

讲真唔系好好食~不过可能价格还可以先咁多人黎食~
2012-12-17
十三会($33) 同 十八会($41)