2017-04-18 443 浏览
我觉得乐天算系一间唔会令人失望既上海菜!菜色味道中上,价钱合理,而且内部装修去到食物卖相都唔失礼!好适合约朋友黎食饭 个碟小小既前菜我觉得几好味,一次过食晒「李白醉鸡」好多人叫,我觉得比鼎泰丰更加岩口味啊 ,酒味唔会太呛,下次去都会再点!「京酱肉丝」十分浓味,开胃佢个个酱汁配埋个薄饼一齐食 真系好开胃 我觉得呢道菜乐天比金满庭更出色,因为个肉丝有肉味D「猪骨汤拉面」个个汤底好清甜,可以中和返岩岩食左十分浓油赤酱既京酱肉丝,而且面好弹牙,下次去都应该会继续叫面,佢D面似乎都唔错,最紧要系价钱好抵!(btw面里面有只温泉蛋,个只蛋好好味,希望可以单点啦)「八色小笼包」十分适合影相打卡既菜色,你一影低分享比朋友我谂佢地都知道你系乐天皇朝食野,不过下次再食我应该唔会再叫8色小笼包,因为小笼包始终系原味好味!「豆沙锅饼」呢道甜点我每次食上海野都会叫,不过乐天呢个就皮太脆,似食豆沙春卷咁啊,希望佢会改进下个饼皮,整软D啦整体黎讲 我都几满意第一次食乐天皇朝,会再回头食多次
我觉得乐天算系一间唔会令人失望既上海菜!

个碟小小既前菜我觉得几好味,一次过食晒

整体黎讲 我都几满意第一次食乐天皇朝,会再回头食多次
前菜好味
李白醉鸡