2023-04-08
1)入到嚟坐低餐牌都冇俾2)叫咗个2人set,味道正常但食完完全唔够饱,我本身食量已经十分少经常食唔晒。3)野食野饮嚟得好慢,每样野食完都隔10-15分钟先到。4)我地隔离枱都系叫2人set,但甜品隔离枱就一人一碟,我地就2人一碟5)隔离枱未食完已经有职员问洗唔洗上甜品,但我地枱食完叫咗2次上甜品都冇反应,搞到隔离枱都即刻问返职员转头系咪问错枱,帮我地讲话系我地枱要上甜品,隔离啱啱先开始食正餐就俾人问上唔上甜品都feel到有少少嬲好似俾人吹咁,但个职员仲坚持自己冇问错枱…6)职员次次都俾错野食去隔离枱,我地啲食客几次都要自己沟通问返左右枱拎返自己野食…7)叫极职员都扮见唔到,4个楼面1个带位睇咁细个场都甩晒碌8)有个红衫哥哥执枱倒泻野饮净系抹枱面,直接无视枱角啲水滴下滴下,枱底成滩野饮慢慢流出走廊都冇人理,都唔知转头会唔会跣亲人成日经过个带位哥哥都拉客介绍2人set餐,见冇乜人就入去试下,结果中晒伏,终于知点解冇人排队到要拉客,而家仲好肚饿咁打哩篇食评,第一次嬲到要上嚟报告,大家小心唔好中伏,就算要食都一定要单点,咪叫2人餐
3)野食野饮嚟得好慢,每样野食完都隔10-15分钟先到。
7)叫极职员都扮见唔到,4个楼面1个带位睇咁细个场都甩晒碌