琴日嚟咗呢间喺屯门龙珠岛嘅餐厅,餐厅个环境气氛都好舒服,最好嘅系餐厅留下就有免费车位泊车好方便!我同我妈妈叫咗一个二人餐,味道都系水准之上。套餐入面有个海鲜拼盘,里面啲生蚝都好新鲜同埋份量都几多👍🏻👍🏻另外我地仲叫咗一份鹅肝多士,件多士加埋鹅肝啲肉汁超级加分!十分推荐👍🏻主菜𠮶度拣咗纽西兰肉眼,我地叫咗7成熟,里面有超多肉汁同埋完全唔韧,好好食同埋价钱都好合理🤤之后我哋再叫咗个芝士薯条,啲芝士酱好多同埋啲薯条都好脆,份量都系好多好抵食!最后仲有一个心太软,完全做到朱古力酱流出来嘅效果,食落去仲系乱粒粒加埋啲雪糕真系好惊喜!妈妈平时唔太钟意食朱古力但因为佢呢款唔会好甜,所以妈妈都话好食😋啲服务态度都好好👍🏻👍🏻见我哋水杯冇水会即刻过嚟加水同埋服务员都好有礼貌。最后我哋问店员攞咗个午市餐牌睇吓,见到午市餐牌嘅价钱都好抵食!下次一定会嚟试吓佢哋嘅午餐😎😋
  • 纽西兰肉眼扒