2019-10-22 276 浏览
观塘新开左呢一间派对都会,真系好方便,可以上去自取又得速递又得,今日咁岩喺附近,所以上咗去自取,佢哋都会包装一啲都唔马虎,每个都会用银色保温袋包住食物,所以去到派对地点依然够晒热而今日我哋叫咗泡菜海鲜炒年糕做煮食,呢个炒年糕非常烟银蛋牙,加上泡菜味非常浓郁,味道带有小小辣,非常惹味另外头盘我哋拣咗南瓜慢煮牛肉同埋半分凤爪,南瓜慢煮牛肉系一串串全消黎,南瓜夹杂牛肉,南瓜好厚切,牛肉又爽口,慢煮都比较健康,食落去非常多层次,而且凤爪酸辣浓,同埋有超多萝卜丝拌碟!仲有一个盐烧鲭鱼,盐香味好够,鱼肉十分嫩滑,而且无骨,真系好岩小朋友食!最后仲有一个朱古力软心,用一个透明心形盒装住,朱古力十分香浓!