餐厅: 和暢金廚 (南盛街)
资讯:

2023-11-30 1397 浏览
见咁多like,所以黎左试下,见到仲有最后一张枱,一开门个职员就咆哮问有冇订位,吓到姪一姪咁话冇订,之后就指一指叫我地坐,所以唔知咆哮啲乜。.望完餐牌嗌职员帮手落单,佢就企系远远既收银机到嗌过嚟问我地食乜,搞到我地又要大嗌返过去😓唔知系咩操作!问佢例牌鸡大概咩份量,佢话够晒两个人食,所以嗌一份例牌鸡加个𩠌(唔系价钱问题,而系佢话够食所以先嗌例牌鸡)佢覆单个阵嗌左两份例牌鸡,咪同佢讲我要一份,佢就应 得架啦得架啦!知架啦知架啦!成个过程不断咁来回大嗌,都放弃同佢拗啦🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️.系等啲𩠌黎既时间,本身环境狭窄,加埋其他客人系到倾计,再加上呢个职员就不断同 唔同既客人大嗌,令到成个环境更加嘈,只系好想啲𩠌快啲上齐快啲食完走。.等左一阵上左碟例牌鸡,个份量系完全唔够两个人食既,只鸡唔知营养不良定咩事,系劲少肉🫠女仔一个人食都唔够饱,仲点好意思讲两个人够晒食?你个胃系鸟胃吗?.食食下出边有订枱既客人黎左,但又冇枱比人,仲叫人等返转头,成件事安排得极混乱,好彩今晚我唔系订枱个位客人。.然后就系隔离枱食到一半加单,10分钟都冇就问人啲𩠌上齐未?加单个个𩠌仲要唔要?听完大家都打左个凸隔离
隔离枱即刻话紧系要啦!
总之成间餐厅好嘈好混乱,唔会再去食,食完行左去对面睇野,隔住条马路都听到呢个职员开门同等紧位既客人讲野😑😑😑价钱黎讲系抵食既,但环境真系好唔掂。