2020-05-13
放假冇野做就同男朋友去荃湾行下,行到中午想食汉堡饱,上网见到呢间餐厅就试下。餐厅门面都几岩打卡,出面有d摆设同埋高櫈,可以一边影相一边等位门口摆设等左大约10分钟就有位喇~入去之前店员有先帮我地两个量体温,而且入到去都有酒精捽手液同纸巾提供。而且室内环境都干净,卫生意识几好店铺提供酒精捽手液同纸巾店铺提供手机充电服务由于我唔想食配菜,所以我地叫左一个牛肉芝士汉堡配薯角餐、单点左个贝罗菇黑松露芝士汉堡同一杯水果茶。一共$171,价钱唔算太贵上饮品速度好快,点完餐几分钟已经有。至于食物就要等耐少少,大约10-15分钟,不过餐厅室内环境舒服,边倾计边等都好快有得食室内环境舒适,冷气岩岩好首先讲个牛肉芝士汉堡配薯角,正常会以为主角系个汉堡,但我觉得呢间店最出色系个薯角!真系超级脆得黎,又唔系入面干晒,真系做到外脆内软搞到我劲后悔单点左个菇汉堡而个牛肉芝士汉堡都好食,多肉汁而且蔬菜新鲜,好食过好多连锁汉堡包店!必试超脆薯角配多肉汁牛肉芝士汉堡如果唔想食肉,可以点贝罗菇黑松露芝士汉堡。个菇真系有块肉扒咁大,仲要劲!多!汁!配埋黑松露同埋芝士,成个汉堡都好香好惹味,真系一啖接一啖冇停过最佳素食汉堡。
门口摆设
等左大约10分钟就有位喇~
而且室内环境都干净,卫生意识几好
店铺提供酒精捽手液同纸巾
店铺提供手机充电服务
一共$171,价钱唔算太贵
上饮品速度好快,点完餐几分钟已经有。
室内环境舒适,冷气岩岩好
真系超级脆得黎,又唔系入面干晒,真系做到外脆内软
搞到我劲后悔单点左个菇汉堡
如果唔想食肉,可以点贝罗菇黑松露芝士汉堡。
个菇真系有块肉扒咁大,仲要劲!多!汁!
最佳素食汉堡。贝罗菇黑松露芝士汉堡
本身食之前都会觉得好似有d贵,但食完之后真系觉得物超所值!
感觉到店家系有用心制作食物,绝对值得一试
题外话/补充资料:
店员服务态度好好,又唔会赶人走,值得一赞!