一食就出事🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️好日经开都唔买早餐…谂住试下就胆粗粗行入去叫个沙嗲牛面、餐肉炒蛋、热啡行街,个日朝早楼面得两个姐姐,入去坐低第一个姐姐行埋黎问食咩,我话叫外卖上面𠮶啲,佢二话不说拧转头走人.😨大大声叫另外一个年纪细一点既姐姐黎落单话佢外卖你帮佢落🤷🏽‍♂️⋯⋯如是者忍住啖气再由头讲一次(系同最后落单个姐姐重复咗四次)🤦🏽‍♂️佢收银机揿咗好耐都揿唔啱🫣唉….再忍….终于收金…前后连埋拎到手搞左大约25分钟😣早知系咁原本岩岩好冇咁赶时间变到拎左嗱嗱临走人😮‍💨返到公司一开🤬不得了…汤同面、料冇分开装😵‍💫个面淋过林过云🤦🏽‍♂️炒蛋变煎蛋….杯热咖啡饮唔出系水定系咩黎🤮呕血🤮真系有今生冇来世既感觉🥴
沙嗲牛肉面餐肉炒蛋
2024-09-07
20 分钟 (外卖自取)
$40 (早餐)