2013-05-02
1908 浏览
哈哈见今日放假就出左去行街,记得以前有间好似几多人排队既烤鱼,就睇下有冇位啦,哈有位㖞就试下啦!一坐低间铺好焗又热,系咁打'乞痴',想饮可乐又话卖晒(果阵晚上9点未到,间野收好夜架),叫我饮ZERO或者其他,我汽水只系饮正常可乐,坚持去7仔买,个好似话事果个话只限可乐,咁OK啦,解决左!男朋友去买果阵我就睇下有咩食,价钱算贵,我问果个好似话得事果个人,劲串啰,咩事!我问D菜半份同一份差几远,有几多,佢话半份同一份未差一半啰,几多牙,唔识讲㖞.....都算啦我地叫左个大辣既香辣烤钳鱼,得个咸字,唔多辣,条鱼好重油味,应该系煎过唔系烤过,D肉好实,雪鱼一条!!配料细份又唔抵食又唔多好食,二人牛肉得8片,鸡件冇腌过,仲有牙,最离谱就系果个叫鬼马虾胶(系因为冇鬼马墨鱼胶先转),间铺又冇相睇,又冇讲话同平时既有唔同,又贵,谂住好好味(冇叫丸架我地,所以几期待)..................原来系少少(约5毫纸咁大,3-5mm咁厚)既虾滑系一旧5cm咁大大旧既油炸鬼上面返炸既成品!! 完全冇谂过人地会唔会唔中意食同会唔会敏感!! 结果完全冇食过!极度浪费!!另外叫了一串串烧鸡肾同烧翼! 鸡肾
配料细份又唔抵食又唔多好食,二人牛肉得8片,鸡件冇腌过,
另外叫了一串串烧鸡肾同烧翼! 鸡肾OK,鸡翼个味OK但唔干身,仲有水..
结果埋单接近$600!!无理劲贵,员工态度差(话事果个),D野难食!!