2023-08-14
服务方面:我七点半左右到餐厅,门口已经冇人招呼我哋入座,Services非常差,连一杯水都冇!楼面约有6-7个服务员,但一杯水都冇,个个都唔知喺度做紧乜,有啲喺度倾偈,仲要而家转左QR code落单!食饭半个钟头左右,隔离枱已经有服务员系度处理餐具,发出好多噪音,摆到明叫我哋快啲走!非常之唔尊重同冇礼貌!仲有,八点二十分就讲last order, 同埋要我哋尽快俾钱!我心谂你做咩生意,要早个半钟,其实系咪唔想做生意!仲有,我哋叫咗三个炸猪扒饭,叫完7-8分钟有得食,哈哈,睇到个猪扒好明显炸定,连咖哩汁都唔系热既!仲有,个炸猪扒饭收我哋$80蚊,仲要唔包饮品,性价比极低,仲要我收一服务费,本人极之不愿意!因为冇服务可言!仲有,环境非常普通,文青风格,座位还算OK。仲有,今日星期日生意都冷冷清清,得一两台客,事实摆在眼前!服务员仲多个客!
仲有,环境非常普通,文青风格,座位还算OK。