2023-05-04 104 浏览
今日系观塘行街,又去左食我最钟意既千之味,平时外卖都咁新鲜好食,堂食仲正啦!lunch时间黎到都要揾一揾位先,我地三个人叫左一个定食同一个乌冬,另外仲加左好多小食日式猪软骨饭定食猪软骨又多又大大件,系食过口感超好既猪软骨,配菜都一样好好食,呢个餐又饱又满足炸饺子手打乌冬四件超香脆饺子脆卜卜超好食,乌冬汤底浓郁,手打乌冬真系正啲跟餐加配花之卷,大大件又抵食,另外仲有汽水或纸包饮品送埋呢两个餐真系无得顶!其他野食仲有鳗鱼小卷,玉子小卷呢两款我都成日会点寿司有火炙芝士鳗鱼寿司同腐皮寿司火炙芝士系列系我必点,而呢度既腐皮亦系超级好食既个人认为军舰有粟米沙律寿司同吞拿鱼沙律寿司两款都超好味,果种味道食完都仲好记得,停留左系个口度!个人非常推介以上几款食物,吾系只用好味黎形容,系直头新鲜夹抵食,拣选餐厅除左拣食物质素之外,都要拣抵吾抵食,我觉得有呢个质素已经系无得顶啦,而且堂食都体验到店员服务又超好,一叫即到加上上菜又快手,吾洗我地要求,见有小朋友仲好贴心俾埋小朋友餐具我地,我地都好满意,座位又坐得舒服,除左我地,连小朋友都话下次又再黎过,外卖仲有好丰富既儿童餐,亲子一齐食第一次堂食,食物质素又真

日式猪软骨饭定食

日式猪软骨便当

炸饺子手打乌冬
四件超香脆饺子脆卜卜超好食,乌冬汤底浓郁,手打乌冬真系正啲

跟餐加配花之卷,大大件又抵食,另外仲有汽水或纸包饮品送埋

呢两个餐真系无得顶!
其他野食仲有鳗鱼小卷,玉子小卷
呢两款我都成日会点

玉子小卷 & 鳗鱼小卷

寿司有火炙芝士鳗鱼寿司同腐皮寿司
火炙芝士系列系我必点,而呢度既腐皮亦系超级好食既个人认为

火炙芝士鳗鱼寿司 & 腐皮寿司

军舰有粟米沙律寿司同吞拿鱼沙律寿司
两款都超好味,果种味道食完都仲好记得,停留左系个口度!

吞拿鱼沙律寿司 & 粟米沙律寿司

第一次堂食,食物质素又真系吾差
,件件仲超新鲜超大件,真心推荐大家黎食
花之卷
2023-05-03