餐厅: 南丫海景民豐海鮮酒家
资讯:

2006-09-14 27 浏览
谂住难得入到南丫岛, 一定要食返个海鲜至得! 点知d 完全唔得!! 叫左三个....西兰花炒鱿$68d 鱿鱼系冇鱿鱼味既, 好明显系急冻货! 仲有$68 呢个价钱仲贵过出面d 酒家!!! 豉椒炒蚬$58d 汁好唔知点咁... 同个蚬好唔match, 而且一d 椒味都冇lor!!! 好失望! 得个浓味!! 应该纯碎系d 蚝油汁... 碟面有几条椒丝....卖单成$230, 我即刻忍唔住叫佢比张单我睇下, 一碗饭$8, 我地叫左两碗, 再加埋一, 但系我点计都计唔到有$230 lor, 今次比人揾左笨!!!!!!!服务态度: 差!! d waiter 唔会点理人, 好高高在上咁咖!!!!!!!

西兰花炒鱿$68

豉椒炒蚬$58