2024-03-06
千味烧地址: 大角咀大全街38号地舖今日同你分享我最近去嘅一间小店食嘢,真系好正啊🤤。千味煎饺(好味韭菜饺; 清香白菜饺; 健康粟米饺; 皇牌芫茜虾饺)🥟$53每一个饺子都包住好多馅料,啖啖都会有惊喜嘅味道爆发!韭菜饺真系好香口😜,白菜饺清新爽口,粟米饺又健康又好味,芫茜虾饺真系好香芫茜味🤣,口感不错CP值几高。惹味烧汁韭菜🌿$13韭菜嘅香气同烧汁嘅滋味完美结合,每一口都带嚟满满嘅满足感😏,真系食到停唔到口!烧汁猪颈肉🐷$17即叫即烧猪颈肉,烧到岩岩好而且个皮仲带有少少焦香😚,配埋椒盐酱更惹味😍。惹味烤汁脆肉瓜🥒$13呢个惹味烤汁脆肉瓜串,烤汁同脆肉瓜嘅结合真系绝配😋,一咬落去,口感鲜嫩多汁,同时又有份脆爽嘅食感!真系好过瘾啊😚!烧汁鸡软骨🍖$21鸡软骨一块都烤得香嫩多汁,一入口即化🥳,食到停唔到手!401 烧汁肥牛金菇卷🥩$21鲜嫩嘅肥牛包住美味嘅金菇,每一啖都带嚟满满嘅肉汁同香气😉!真系好好味啊🤪!辣椒蒜蓉烤生蚝🦪$59大只生蚝清爽得黎又有少少辣椒蒜蓉味,真系好鲜好入味🤩,味蕾超享受超满足。烤猪手🐷$48肉食爱好者绝对唔可以错过烤猪手😗!外皮烤得酥脆,入面肉质鲜嫩多汁,每一口都令人
地址: 大角咀大全街38号地舖
今日同你分享我最近去嘅一间小店食嘢,真系好正啊🤤。
惹味烧汁韭菜🌿$13
烧汁猪颈肉🐷$17
惹味烤汁脆肉瓜🥒$13
烧汁鸡软骨🍖$21
鸡软骨一块都烤得香嫩多汁,一入口即化🥳,食到停唔到手!
401 烧汁肥牛金菇卷🥩$21
辣椒蒜蓉烤生蚝🦪$59
烤猪手🐷$48
肉食爱好者绝对唔可以错过烤猪手😗!外皮烤得酥脆,入面肉质鲜嫩多汁,每一口都令人满足!真系好好味啊🥰!
手打墨鱼丸🍢$19
粒粒都系真材实料手打丸,软硬适中超有嚼劲,爽口弹牙😚,而且鲜香味浓,连酱都唔洗点都够味道🥳。
惹味烤汁烧中翼🍗$38
只只烧中翼都烤得香气四溢,口感鲜嫩😄,再配上烧汁嘅调味😎,绝对系美味嘅代表!