2019-12-15
#tastytommy良心食店 (有文宣 罢市 支援手足💛)焦糖鹅肝牛肉汉堡 $99超大个焦糖鹅肝burger! 配埋半溶芝士同蜜糖芥末酱 其实几好食😍败北在件“自家制牛肉” 食落好假冇牛味唔juicy 个质感十足十n年前poly美心旧can果块硬胶煎肉饼🤡 呢度都有素食burger 极度怀疑佢比错件素牛肉我🙄Veggie all day全日餐 $69系呀呢度真系仲有成张素食menu 岩晒各位素人! 呢个全日餐有素鸡扒 素烟肉 大啡菇 黑松露炒蛋 薯格等等呢件素鸡扒反而做得几真 仲有juicy效果 你话系真肉都有人信 真过楼上果件🤣 薯格炸得岩岩好 够香脆啖啖薯肉又唔油听讲佢其他汉堡就ok 例如和牛汉堡件牛先系正常牛 鸡堡 同埋意粉类都唔错 附近仲有好多burger黄店架~
焦糖鹅肝牛肉汉堡 $99
Veggie all day全日餐 $69