2018-06-15
其实之前都有帮衬开, 平时系个哥仔负责企档整饼, D饼完全OK冇问题, 好食既.但系今日行过想买饼时, 发现可能太早过去, 个企档哥仔未见人, 得个呀姐系到,见到咁既情况都知可能会有伏, 因为之前一路都系个哥仔负责整饼, 完全未见过个呀姐整, 完全对佢冇信心.但系一场来到又唔想就咁走, 于是都系落左ORDER, 最终就系咁中左伏.个呀姐开始整饼时已经可以见到佢D手势系好生疏, 因为同时仲有2个客叫左炸鸡, 但系间铺当时得佢一个,于是佢喺煎饼途中仲要走去炸鸡, 唔知系咪因为咁, 最终个饼整好时饼底好多已经变左焦黑, 个饼D材料又冇摊均喺块饼上面, 完全集中喺一角, 当佢煎完饼要折做三角形入袋时, D材料系完全集中左喺个角位, 最终个饼有一半以上系得饼皮冇涵既,而个角位又因为D材料塞满晒搞到个饼淋滋滋, D汁仲多到可以流左出来浸住块饼...完全系恶梦, 差D想直接掉左佢, 但系我最终都系食左, 而味道亦都一如所料咁难食以上所讲只系针对个呀姐, 平时多数时候应该系个哥仔整饼, 完全冇哩D问题所以结论就系, 以后见到呀姐企档时, 千祈千祈千祈唔好买饼...一定后悔
个呀姐开始整饼时已经可以见到佢D手势系好生疏,
唔知系咪因为咁, 最终个饼整好时饼底好多已经变左焦黑,