2020-07-05
食物:一分,一间专卖咖啡嘅店,咖啡竟然非常酸,Americano十分淡态度:零分,十分恶劣,女主管黑面,其他侍应集体发梦我哋入到餐厅后,ordered左2杯咖啡(一杯Americano, 一杯Flat White),一个Smoked Salmon Benedict, 一个soft shell crab burger。上左Americano后,侍应无俾糖同羹我哋,我哋问侍应攞糖同羹后,侍应都只系比左糖我哋,依然没有羹,我哋只系问应该唔系用糖杯入面𠮶只羹嘛(因为正常都唔会),另一女侍应听闻就去攞羹,但女主管听后立刻黑面,无尾音地喝我哋用糖杯入面只羹,又立刻喝停该名女侍应,唔比佢攞羹比我哋,之后更将水杯摔在我哋台面发脾气,服务态度之差,令我哋完全愕然。恶梦仲未完,上左smoked salmon Benedict 后,又无餐具,又要三催四请,先有餐具,但直到我先生都食完,我嘅soft shell crab burger依然迟迟未到,再问侍应,才发现漏单,我非常唔理解,我哋只系ordered左4样嘢,而且同时落单,点解咁都可以漏单?在非常肚饿的情况下,只能喝十分酸的咖啡,最后无可奈何之下唯有结帐
态度:零分,十分恶劣,女主管黑面,其他侍应集体发梦
恶梦仲未完,上左smoked salmon Benedict 后,又无餐具,又要三催四请,先有餐具,但直到我先生都食完,我嘅soft shell crab burger依然迟迟未到,再问侍应,才发现漏单,我非常唔理解,我哋只系ordered左4样嘢,而且同时落单,点解咁都可以漏单?在非常肚饿的情况下,只能喝十分酸的咖啡,最后无可奈何之下唯有结帐离开,再到其他餐厅进食,浪费了周末的闲情逸致,非常失望。
呢间餐厅,又漏单、服务又差、态度又恶劣、咖啡又难饮,我哋未出门口已经Blacklist佢,以后一定唔会再来!完全不能理解点解有咁多like,背后原因我唔作太多猜测,大家念下啦。奉劝各位唔想周末受气,千祈唔好来!
呢间嘢真系逆市奇葩,咁嘅环境依然可以维持呢种服务态度,完全不能理解!